Câinele s-a plictisit să-şi aştepte proprietarul în maşină. Răzbunarea sa i-a făcut pe toţi să râdă cu poftă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Responsabilitatea faţă de animalele noastre de companie ne revine în totalitate şi uneori trebuie să răspundem cu multă promptitudine la reacţiile incredibile ale acestora. Poate vă întrebaţi cum ar reacţiona un câine lăsat de stăpânul lui închis în maşină chiar şi pentru scurt timp? Privind aceste imagini veţi afla răspunsul şi fără îndoială vă veţi amuza instantaneu.

În timpul unei plimbări de weekend alături de cei doi patrupezi ai familiei, Melissa Tonkin din Altoona, Pennsylvania, a părăsit pentru puţin timp automobilul pe care l-a parcat în faţa unui magazin. Cei doi câini din rasa Airedale Terrier au rămas înăuntru să-şi aştepte stăpâna, însă se pare că acest lucru nu a fost deloc pe placul lor, mai ales al unuia dintre ei.

Pentru a-i atrage atenţia stăpânei că deja a întârziat prea mult, unul dintre câini s-a aşezat confortabil pe scaunul şoferului şi cu labele din faţă pe volan a acţionat la maxim claxonul. Instantaneu dinspre maşina s-a auzit sunetul caracteristic produs de claxon, iar acest lucru a fost auzit fără îndoială de stăpâna lor. Ea a realizat în acel moment că răbdarea patrupezilor ei a luat sfârşit şi este cazul să se întoarcă la maşină pentru a continua călătoria.

Fără îndoială că aceşti câini îşi iubesc mult stăpâna, dar nu au răbdare să aştepte atât de mult în acelaşi loc, mai ales stând închişi în maşină. Patrupezilor le place tare mult să călătorească, drept urmare i-au atras atenţia acesteia în cel mai amuzant mod. Inteligenţa câinilor este deja dovedită, iar aceste imagini nu fac altceva decât să confirme acest lucru.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume