Am crezut că este doar o curte interioară obişnuită. În ce se transformă? Absolut uimitor!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Dacă la prima vedere nu pare decât o porţiune pietruită şi frumos amenajată dintr-o grădină, atunci când cercurile concentrice încep să coboare, privitorilor li se dezvăluie un lucru uimitor: o piscină excentrică pe mai multe niveluri, atât pentru uzul copiilor cât şi al adulţilor, ideală în zilele toride de vară. Uneori, când nu ai chef să te bălăceşti, aceasta se transformă într-un spaţiu tocmai bun pentru prepararea unui grătar împreună cu prietenii.

Dacă vă plac filmele cu agentul 007, aţi avut cu siguranţă ocazia să vedeţi tot felul de lucruri care de care mai sofisticate. Chiar dacă din secvenţele următoare nu face parte celebrul agent, aveţi posibilitatea să vedeţi cea mai uimitoare piscină. Credeţi-ne pe cuvânt!

Astfel de piscine sunt foarte frumoase dar şi extrem de scumpe, ele putând ajunge la câteva zeci de mii de dolari. Costurile cu întreţinerea acestui model de piscină în tot timpul anului nu par a fi mari, deoarece suprafaţa este mică şi poate fi curăţată uşor, iar apa poate fi recirculată şi folosită pentru udarea grădinii. Este un mod ingenios de a folosi un spaţiu la maxim. Creatorul acestei invenţii sofisticate pare să fi dat lovitura.

Trecerea de la un lucru la altul se poate realiza foarte uşor, doar prin simpla apăsare a unui buton. Într-o zi te poţi scălda în piscina iar în alta poţi da o petrecere… toate acestea pe aceeaşi suprafaţă.

Un lucru interesant despre acest bazin este că dacă aveţi copii, aceştia vor fi în siguranţă. Părinţii nu mai trebuie să-şi facă griji legate de eventuale accidente, pentru că pot face ca piscină să dispară imediat.

Într-o astfel de grădină te aştepţi ca dintr-un moment în altul să-şi facă apariţia însuşi James Bond. Ce înseamnă tehnologia în ziua de azi! Uimitor!

Sursa: BO3 HXZE 420 via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume