Dansează împreună de mai bine de 35 de ani, iar când îi veţi vedea – îi veţi îndrăgi imediat!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Mulţi dintre noi suntem tentaţi să credem că numărul anilor pe care îi purtăm pe umeri ne limitează adeseori pasiunea de a dansa, însă acest lucru este departe de a fi adevărat. Perechea de dansatori din aceste imagini ne dovedeşte faptul că dacă pui pasiune şi dăruire în ceea ce faci, rezultatul este pe măsură.

Charlie Womble şi Jackie McGee, dansatori de profesie, au fost de-a lungul timpului organizatori ai unor concursuri internaţionale de gen, iar acum în cadrul „Grand National Masters Division”, când au acumulat 35 de ani de carieră în dans, ne oferă o reprezentaţie artistică de zile mari.

Cei doi parteneri păşesc pe ringul de dans cu multă încredere şi de îndată ce muzica porneşte încep să se mişte cu multă naturaleţe. Se vede de departe că pasiunea pentru dans i-a unit şi emoţia pe care o simt şi o transmit prin dans este nemărginită.

Mişcările de braţe şi paşii de dans dovedesc multă virtuozitate şi profesionalism, iar prizele şi piruetele lor sunt perfecte. Nici măcar vârsta trădată de firele albe nu poate limita în vreun fel bucuria şi expresivitatea acestei perechi incredibile.

Muzica antrenantă ce poartă semnătura lui Kelly Hunt subliniază şi mai mult talentul fantastic al acestui cuplu de dansatori care după cum vedem sunt fantastici. Nu este de mirare că cei doi au fost răsplătiţi cu aplauze la scenă deschisă pentru această reprezentaţie de înaltă ţinută.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2022 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume