Micuţul purtător de verighete păşeşte încet, însă ce face în continuare e de tot hazul

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Un băieţel adorabil, care abia merge în picioare, a avut onoarea să poarte spre altar verighetele mirilor la nunta cărora participa. Acesta păşeşte încet pe covorul roşu, însă mulţimea invitaţilor l-a derutat atât de tare, încât rezultatul final nu a fost deloc cel aşteptat.

O ceremonie religioasă de nuntă are pe parcursul ei momente speciale, iar unul dintre acestea ar fi aducerea verighetelor celor doi miri către altar. De obicei, o fetiţă sau un băieţel sunt cei care fac acest drum cu naturaleţea şi inocenţa vârstei lor.

De data aceasta purtătorul de verighete este un puşti adorabil de numai câţiva anişori care porneşte în misiune cu paşi mici, îndrumat îndeaproape de invitaţi care îi arătă direcţia corectă. Observând că este în centrul atenţiei, micuţul devine puţin nesigur.

Imediat ce atenţia i-a fost distrasă de o doamnă care încearcă să-l ajute, băieţelul a luat-o la fugă spre altar aproape împiedicându-se, dar nu înainte de a arunca perna cu verighete spre una dintre domnişoarele de onoare. Aceasta se aplecă repede pentru a ridica verighetele şi perna în timp ce oaspeţii nu-şi pot reţine un zâmbet la vederea aceastei întâmplări inedite.

În acest mod băiatul crede în sinea lui că şi-a încheiat misiunea, întorcându-se din locul de unde a plecat. Acum băieţelul părea să aibă o grijă mai puţin. Fără îndoială că acest moment amuzant a făcut deliciul invitaţilor care nu vor uita prea uşor reacţia adorabilă a băieţelului.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume