Nou-născuta îşi salută tatăl pentru prima dată, dar modul în care o face este memorabil!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Primele clipe de viaţă ale unui nou-născut sunt foarte emoţionante atât pentru bebeluşul care ia contact pentru prima oară cu acest nou mediu, cât şi pentru părinţii care l-au aşteptat cu multă dragoste şi entuziasm.

Nerăbdător să îşi cunoască fiica, Tomas Agarts cere permisiunea personalului medical de a intra în sala de naşteri pentru a fi alături de soţia sa şi pentru a-şi vedea copilul mult dorit. Imaginându-şi acest moment în fel şi chip până acum, el rămâne uimit de reacţia haioasă pe care micuţa sa o are atunci când se întâlnesc!

Cu o voce caldă, tatăl îşi salută micuţa venită pe lume în urmă cu doar 15 minute, ce stătea liniştită pe pieptul mamei sale şi îi spune care este statutul său în familie. Gestul pe care fetiţa îl face imediat stârneşte râsul tatălui său, care realizează că va avea un copil tare dezgheţat. Cu o nonşalanţă ieşită din comun, copilaşul decide să ridice degetul mijlociu, gest care în lumea noastră, a adulţilor, poate fi considerat ofensator.

Dacă am merge mai departe într-un exerciţiu al imaginaţiei şi creativităţii şi ne-am putea închipui că gestul copilului ar fi unul asumat, am putea imediat să transformăm această reacţie într-o afirmaţie exclamativă precum aceasta: „Lăsaţi-mă cu toţii în pace că stau foarte bine aici lângă mămica mea!”.

Dar judecând la rece, ne dăm seama că această nou-născută nu are niciun gând ascuns şi nu realizează deocamdată nimic din ceea ce face sau i se întâmplă. Salutul său inedit este însă foarte hazliu şi neaşteptat.

Sursa: Tomas Agartz via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume