Când şi-a adus prietenul canin în faţa publicului, nimeni nu se aştepta să asiste la acest lucru. Fantastic!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Relaţia dintre un stăpân şi câinele său ar trebui să fie întotdeauna bazată pe încredere, respect şi multă dragoste. O astfel de prietenie trainică avem ocazia să vizionăm în aceste imagini. Un patruped se înţelege atât de bine cu stăpâna lui, încât cei doi au ajuns să fie parteneri într-o competiţie de dans pentru câini. Reprezentaţia lor a impresionat publicul, care i-a aplaudat aşa cum meritau.

Carolyn Scott şi Golden Retriever-ul Rookie sunt parteneri într-un concurs în care prezintă un moment coregrafic magic pe melodia „You’re The One That I Want”, extrasă de pe coloana sonoră a filmului Grease.

Carolyn îl conduce graţioasă pe Rookie, iar el răspunde comenzilor ei subtile cu o naturaleţe ieşită din comun. Vedem în imagini cât de receptiv este câinele la gesturile stăpânei şi cât de bine se înţeleg din priviri.

Amândoi dansează cu pasiune arătându-şi în acelaşi timp afecţiunea reciprocă. Sincronizarea mişcărilor, a paşilor şi exuberanţa amândurora ne lasă realmente fără cuvinte.

Atenţia şi concentrarea asigură perfecţiunea momentului de dans. Este atât de evident că acest câine adorabil crede că dansul pe care îl prezintă alături de stăpâna lui este cel mai distractiv lucrul din lume pe care l-ar putea face. E atât de fericit!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume