Reacţia emoţionantă a unei căţeluşe speriate când îşi revede puii

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Asociaţiile pentru protecţia animalelor se întâlnesc adesea cu cazuri neaşteptate în care animale abandonate sau fără adăpost sunt salvate primind o nouă şansă la viaţă. În acest caz, o căţeluşă speriată fusese adusă la sediul asociaţiei şi din primele cercetări se constatase că ea adusese pe lume de curând câţiva pui şi aceştia trebuiau căutaţi de urgenţă. Reîntâlnirea acesteia cu micuţii este deosebit de emoţionantă.

După o muncă susţinută de căutare, voluntarii „Humane Society Marin” au reuşit să-i găsească pe căţeluşii abia veniţi pe lume ai unei patrupede care ajunsese la sediul asociaţiei lor. Căţeluşii aveau mare nevoie de mama lor, mai ales că aceştia trebuiau alăptaţi şi înconjuraţi de toată dragostea maternă fără de care nu ar supravieţuit.

După cum vedem în imagini, căţeluşa stă speriată într-un colţ, neştiind dacă trebuie să se teamă de ceva în noua ei locuinţă. Deşi avea amenajat un culcuş prietenos, prezenţa femeii în spaţiul în care acum locuia îi inspira o stare de nesiguranţă.

Nu după mult timp femeia a scos dintr-o cuşcă rând pe rând patru căţeluşi adorabili pe care căţeluşa i-a primit cu multă bucurie, simţind instinctual că aceştia ar putea fi puii ei. Drăgălăşenia cu care i-a înconjurat, dar şi bucuria care se citea în ochii ei mici ne emoţionează profund.

Imaginile surprinse în acest filmuleţ sunt o adevărată lecţie de viaţă pe care chiar şi animalele ne-o pot oferi. Nimic nu este mai preţios decât dragostea unei mame pentru puii ei, oricare ar fi aceştia!

Sursa: Marin Humane Society via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume