Un câine înlănţuit ajunsese să mănânce pietre pentru a supravieţui – filmarea a devenit virală

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Câinele din aceste imagini a fost salvat împreună cu mai mult de 90 de pisici şi alţi câini dintr-o locaţie insalubră din regiunea White County, Arkansas. Toate animalele trăiau în condiţii mizere, fără apă şi hrană corespunzătoare şi aveau nevoie urgentă de o consultaţie la medicul veterinar.

După ce autorităţile au descoperit o mulţime de câini şi pisici trăind în murdărie, fără o minimă îngrijire şi care de cele mai multe ori nu aveau ce mânca altceva decât pietre, poliţia din Arkansas a apelat la „The Humane Society of United States” şi la alte organizaţii regionale şi naţionale, pentru ca împreună să le poată transporta din acel loc şi a le salva astfel viaţa bietelor animale.

Printre câini se afla şi cel care a primit numele Zoey şi care s-a ataşat foarte mult de Amanda Gossom de la „The Humane Society of United States”. După ce a fost igienizat şi tratat medical, Zoey a devenit animal de companie pentru Amanda care i-a oferit un cămin primitor, hrană corespunzătoare, dar şi multă dragoste. Acesta avea cicatrici vizibile la nivelul gâtului şi o mulţime de paraziţi.

Câinele a devenit ca o umbră pentru Amanda fiind tot timpul în urma ei prin casă, atent la tot ceea ce ea face. Patrupedului îi place tare mult să se plimbe, iar stăpâna lui nu-i refuză niciodată această plăcere. Zoey este un prieten devotat pe care Amanda îl iubeşte necondiţionat. Între ea şi câine s-a creat o legătură specială bazată pe încredere, respect şi dragoste fără margini.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume