Profesorul petrece întreaga noapte pentru a pregăti o surpriză emoţionantă de Paşte – când copiii intră în clasă, rămân fără cuvinte

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Sărbătoarea de Paşte a venit cu o mulţime de surprize pentru elevii din clasa a cincea de la „Sheehy Elementary School” din Tampa Bay, Florida. Unul dintre profesorii lor le-a pregătit tuturor câte un cadou de Paşte ajutat fiind de prietenii lui din mediul online şi de angajaţii unui magazin, într-un număr extrem de mare.

Brent Walker, profesor la „Sheehy Elementary School” şi-a dorit să le facă o surpriză elevilor săi, iar Sărbătoarea Paştelui era momentul cel mai potrivit. Acesta a postat pe Facebook o întrebare simplă şi anume dacă cineva ar dori să dăruiască o sumă cât de mică pentru cumpărarea unor cadouri care să aducă o bucurie unor elevi.

În decurs de o oră, suma colectată era de 700 de dolari, iar câteva ore mai târziu această s-a ridicat la aproape 1.200 de dolari. Răspunsul de mulţumire al profesorului pentru toţi cei care au contribuit la această acţiune a fost unul extraordinar: „Datorită vouă, prietenii mei virtuali, am reuşit să cumpăr coşuri de Paşte, nu doar pentru elevii din clasa mea, ci pentru elevii din toate cele trei clase de a cincea, în total 63 de elevi. Vă mulţumesc tuturor! Inima mea e plină de emoţie şi recunoştinţă!”. Cu banii colectaţi, profesorul a cumpărat elevilor jucării, mingi de baschet şi multe dulciuri.

Întreaga noapte, acesta împreună cu câţiva colegi au împachetat darurile potrivit sărbătorii care se apropia cu paşi repezi după care le-a transportat la şcoală şi le-a aşezat pe banca fiecăruia dintre elevi. Magazinul a oferit chiar şi o reducere de 10% la coşurile de Paşte. Bucuria copiilor a fost extrem de mare pentru că nu se aşteptau ca la venirea în clasă să găsească un cadou atât de frumos. Minunat gest!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Trebuia să fie o livrare obişnuită de pizza: În schimb, când deschid uşa – nu le vine să-şi creadă ochilor Click aici pentru VIDEO »