Aceşti toboşari intră în arenă şi uimesc publicul cu precizia şi coregrafia lor. Fantastic!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Întotdeauna de actualitate şi mereu inovatori, membrii trupei de toboşari „Top Secret” au participat la Festivalul internaţional de muzică „Royal Edinburgh Military Tattoo”, unde au susţinut un spectacol uimitor ce a avut ca temă era digitală în care trăim.

Având în componenţa sa 25 de toboşari şi persoane care flutură cu mândrie steagurile, aceasta trupă a devenit faimoasă datorită programului remarcabil pe care l-a prezentat în anul 2003 la acelaşi festival la care participă şi acum. Uimitor este faptul că aceşti bărbaţi sunt de fapt amatori ai muzicii, întrucât fiecare dintre ei practică o meserie total diferită de acest domeniu. Pasiunea a fost însă cea care a închegat trupa şi care i-a făcut să muncească atât de mult încât să reuşească să atingă perfecţiunea.

O asemenea precizie şi sincronizare nu apare peste noapte, ci este rodul unui antrenament îndelungat şi al unei practici asidue. Fiind însă nişte oameni dedicaţi pasiunii lor, ei şi-au dorit foarte mult să ajungă la un nivel profesionist. Atunci când îşi fac apariţia reuşesc să uluiască publicul prin dinamica bătăilor în tobele special pregătite cu lumini pentru un efect vizual garantat.

După câteva minute în care reuşesc să aibă o rapiditate fenomenală în mişcări şi să creeze o armonie deosebită, cei 25 de toboşari includ în coregrafia lor câteva momente picante care vin să completeze atmosfera. Fiind îmbrăcaţi în vestimentaţie de muschetari, ei reuşesc să imite câteva scene de luptă folosind beţele în locul spadelor, lucru ce creează efecte sonore inedite.

La fel de spectaculoase sunt şi momentele în care liniile formate de membrii trupei se întrepătrund, reuşind să păstreze o coordonare perfectă. Poate cel mai inedit moment din întreaga lor reprezentaţie este cel în care luminile se sting, lăsând loc tobelor şi steagurilor să strălucească.

Sursa: TheBaseltattoo via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume