Au lăsat în faţa casei un dovleac. Ce s-a întâmplat cu el? Trebuie să vedeţi ca să credeţi!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Spiritul de Halloween le-a cuprins mai nou chiar şi pe veveriţe, care după cum vedem s-au pregătit intens pentru marea sărbătoare. Tot ce le trebuie sunt materialele necesare, iar aranjamentele pregătite special pentru această zi vor fi gata într-o clipită.

O veveriţă a găsit în curtea unei case un dovleac portocaliu care i-a atras imediat atenţia. Aşa cum ştim cu toţii, veveriţele sunt maestre la ronţăit drept urmare şi protagonista acestor imagini s-a pus imediat pe treabă.

Mai întâi a fost curiozitatea, pentru ca în momentul în care a dat de miezul dulce şi gustos, veveriţa nu s-au mai oprit din ronţăit, decorând dovleacul cu multă naturaleţe. Nici chiar cei care îl lăsaseră acolo la îndemână veveriţelor nu s-ar fi aşteptat la acest lucru.

Veveriţa s-au suit pe masa unde era aşezat dovleacul şi cu o rapiditate fantastică a scobit două găuri care rivalizau acum cu doi ochi, mai apoi un alt orificiu pentru nas şi la final o linie pentru gură. Dovleacul era acum gata pentru a decora curtea din faţa casei.

Proprietarii ar trebui să îi mulţumească veveriţei care i-a scutit de o muncă migăloasă care presupunea şi ceva timp de lucru!

Sursa: Poke My Heart via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume