Andrea Bocelli şi frumosul său fiu cântă celebra piesă a lui Ed Sheeran – fanii sunt copleşiţi de această interpretare

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Muzica are acea putere de a emoţiona cu o forţă nebănuită, iar cei care îi dau viaţă sunt de cele mai multe ori artişti de mare valoare interpretativă. De data aceasta avem ocazia să ascultăm un duet remarcabil care îi are în prim plan pe celebrul tenor italian Andrea Bocelli şi pe fiul său, Matteo.

Acompaniaţi de un pianist în studioul BBC Radio 2, Andrea Bocelli şi fiul său interpretează melodia ce poartă semnătura lui Ed Sheeran, „Perfect Symphony”, atât în varianta în limba engleză cât şi în limba italiană. Duetul muzical al celor doi artişti este unul cu adevărat remarcabil.

Prima parte a piesei este interpretată de Matteo, fiul lui Andrea Bocelli, acesta reuşind să transmită o emoţie nepreţuită cu vocea lui caldă şi expresivă. Partea a doua a melodiei este interpretată de însuşi marele tenor în dulcea limbă italiană, reuşind astfel să aducă o notă de originalitate piesei muzicale.

Vizibil emoţionat de interpretarea tatălui său, Matteo are ochii în lacrimi privindu-şi cu admiraţie părintele. Nu e puţin lucru să înveţe muzică de la un asemenea maestru, care îi este nu numai model în carieră, ci şi în viaţă ca prieten şi tată.

Ultima parte a melodiei ne dezvăluie adevărata legătură dintre tată şi fiu care vibrează la unison pe portativul muzicii cu o bucurie şi o sensibilitate cu totul aparte. Vocile celor doi se armonizează într-un mod divin şi întreaga interpretare pare o adevărată magie.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Atunci când copilul său era bolnav, mama s-a dus să vadă ce face. Ce a descoperit mi-a înduioşat inima! Click aici pentru VIDEO »