Autorităţile din Peru au început instalarea acestor dozatoare. Iată cât de utile le sunt câinilor fără stăpân

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Câinii fără stăpân, care rătăcesc de cele mai multe ori pe străzi, ajung mai întotdeauna într-o stare deplorabilă suferind din cauza lipsei de apă şi de hrană. Autorităţile din Peru au venit cu o soluţie inedită, dar extrem de eficientă pentru a asigura câinilor fără stăpân hrana de zi de zi. În acest sens, agenţi de poliţie au amplasat pentru început un distribuitor de alimente într-unul din posturile ataşate unităţii din regiune.

Patrupedul din aceste imagini a mâncat bobiţe, a băut apă şi astfel şi-a asigurat porţia de hrană zilnică. Potrivit imaginilor filmate, dozatorul de alimente şi apă a fost realizat din două tuburi din plastic situate în exteriorul staţiei de poliţie. Într-unul dintre tuburi se află hrană solidă, iar în celălalt apă.

Iniţiativa a devenit publică după ce pe pagina de Facebook a Poliţiei Naţionale din Peru a fost publicat acest filmuleţ care arată un câine alimentându-se direct de la dozatoare. Gestul lăudabil al autorităţilor a fost primit destul de bine în reţelele sociale, generând o mulţime de reacţii şi comentarii pozitive din partea internauţilor. Trebuie să apreciem această iniţiativă şi să sperăm că în urma exemplului, dozatorul va fi replicat şi la nivelul altor secţii de poliţie sau instituţii.

Fără îndoială că şi cetăţenilor li se va permite să amplaseze şi să alimenteze astfel de dozatoare în cartierele în care locuiesc pentru ca patrupezii fără stăpân să nu mai fie vitregiţi de lipsa apei sau a hranei.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume